FaMilYDiShEs_FAMDISH_ foTOpagEs

By: mama tanawit

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 16-Oct-2010 07:00 Email | Share | Bookmark
N3 yang fedup-minta pertolongan kawan2 FP.

 
Quote:
Salam petang sabtu kawan2 jangan terkejut pula kalau terbaca N3 ila kali ni. Saya sangat2 fedup dgn FP saya ni . Fp ini merupakan fp yang kedua saya, setelah fp yang pertama tak dapat buat link. saya terpaksa buka fp ini sekarang ini masalah yang boleh di kata lebih kurang sama dgn fp yang pertama berulang lagi.

saya sangat2 sedih dan kecewa sekali. saya harap kawan2 dapat menolong masalah saya ini.
sekarang ni saya dah pun masukan banyak N3 dlm Fp ini tapi tak boleh pula buat link. Apabila saya klik kat share keluar kosong saja yang sepatutnya kena keluar address foto kita tu tapi tak de apa. itu lah masalah saya. Dengan ini saya akan stop update buat sementara waktu. Sehingga dapat selesaikan masalah ini. saya harap kawan2 dapat membantu.



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net